• 001

  Grădinița Trei Ursuleți
  0 recenzii

 • Grădinițele „Trei Ursuleți” vin în întâmpinarea familiei încercând să devină partenerul părinților în creșterea și educarea copiilor atribuind o importanță deosebită dezvoltării libere și armonioase a personalității lor, siguranței și afecțiunii începând de la vârsta de un an.
  Orice părinte dorește tot ce este mai bun pentru copilul sau, noi știm acest lucru și dorim prin metodele, materialele și echipa noastră de oameni calificați să-i ajutăm pe piticii dumneavoastră să perceapă Grădinițele „Trei Ursuleți” ca pe o a doua casă.

  A fi părinte a devenit o sarcină mult mai complicată decât a fost vreodată, deoarece mulți părinți aplică reguli care își au rădăcinile într-o societate foarte diferită de a noastră. Grădinițele „Trei Ursuleți” oferă o gamă largă de servicii de educație, supraveghere și divertisment de înaltă calitate, prin intermediul unui personal propriu calificat, bine ales, amabil, grijuliu, instruit, monitorizat, cointeresat și corect - în vederea obținerii unor rezultate remarcabile în ceea ce-i privește pe copii.

  Educatorii noștri, prin cunoștințele și experiența acumulată, vor ajuta copilul să-și dezvolte armonios cele șapte elemente: iubirea, respectul, încrederea, onestitatea, optimismul, luciditatea și umorul.
  Prin cursurile pe care le oferim, dorim să dezvoltăm abilitățile fizice, psihice, să le insuflăm dragostea pentru artă și sport.
  Chiar dacă în grădinița noastră sunt promovate ca valori grija, responsabilitatea, implicarea activă, acestea nu reprezintă nimic fără trăirea momentelor copilăriei, pline de veselie și joc.
  De acest lucru vă puteți convinge imediat ce veți trece pragul Grădinițelor „Trei Ursuleți”!

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 001 Creează un Cont Business
  pentru Grădinița Trei Ursuleți
  Arrow-right