• 294

  Tattoo Caffe
  0 recenzii

 • Localizat central, pe strada Cuza Voda numarul 28 , Tattoo Caffe reprezinta o prezenta unica pe piata cafenelelor din Oradea, fiind singura cafenea - salon de tatuaje din orasul nostru .

  Nascut din pasiune , Tatoo Caffe doreste sa familiarizeze oradenii cu aceasta forma de arta , oferind posibilitatea realizarii unui tatuaj intr-un mediu relaxant, unde toti cei care doresc sa afle mai multe despre istoria, stilurile si procesul de realizare al unui tatuaj sunt asteptati intr-o atmosfera degajata.

  Arta tatuajului, desi o practica straveche, se pastreaza si in ziua de azi prin intermediul saloanelor de tatuat care realizeaza insemne de diverse tipuri , uneori tatuajul realizat avand insemnatate doar pentru persoana care o poarta.

  Cu toate acestea, un tatuaj poate fi un element cu o incarcatura emotionala semnificativa, acesta putand comemora pierderea persoanelor importante din viata noastra, celebrarea unui succes pe plan profesional sau pur si simplu un simbol al carui inteles este menit a fi inteles doar de un grup restrans de oameni.

  De aceea, la Tattoo Caffe , prietenii, familia si apropiatii clientului pot fi martori la nasterea tatuajului, avand posibilitatea de a se relaxa pe fotoliile comode din interiorul localului..

  De asemenea, toti cei care doresc sa beneficieze de consultanta in vederea alegerii tatuajului potrivit sau doresc sa solicite ajutor in crearea unui design personalizat, o pot face zilnic vizitand localul unde toate intrebarile referitoare la procesul de tatuare isi vor gasi raspunsul pentru ca rezultatul final, unul pe care clientul il va purta pana la sfarsitul vietii, sa se ridice la nivelul asteptat .

  Prin Tattoo Caffe Oradea , arta tatuajului este acum mai aproape de dvs. ca niciodata.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 294 Creează un Cont Business
  pentru Tattoo Caffe
  Arrow-right