• 555

  Restaurant Graf
  0 recenzii

 • La Restaurant & Delicatessen Graf, meniul evoluează în funcţie de sezon, asociind în mod armonios cele mai bune produse locale şi internaţionale, într-o prezentare delicioasă şi elegantă, de fine dining! Meniul Graf este o combinație întotdeauna surprinzătoare de ingrediente fine, de condimente și texturi speciale, o interpretare absolut desăvârșită a unor preparate clasice ale marilor bucătării ale lumii.

  Cartea de vinuri Restaurant & Delicatessen Graf este rezultatul unor căutări îndelungate, în care somelierii casei au pus toată răbdarea și mai ales pasiunea lor, pentru a vă oferi doar vinuri premium, cu tradiție și caracter. Vinuri special selecţionate astfel ca fiecare pahar degustat să vă încânte simțurile și să vă imprime dorința de a reveni!

  Designul interior este realizat de Simon Zsolt, designer român de origine maghiară, premiat cu locul I la secțiunea "Design de restaurant" de către diningguide.hu (cu restaurantul Cafe Erte Budapesta). Proprietarii Graf au dorit să păstreze atmosfera epocii, clădirea în care se află restaurantul fiind de început de secol XX și, de asemenea, să confere o senzație de "acasă", de intimitate și confort pe care puține localuri o au. În jurul acestui concept și al unei idei generale de eleganță desăvârșită, au fost create cele 4 saloane, fiecare cu o altă poveste şi o altă atmosferă.

  La Graf vă întâmpinăm în fiecare lună cu evenimente gastro-oenologice de înaltă ținută, cu preparate gastronomice savuroase însoţite de vinuri extraordinare ce le desăvârşesc aromele! Dacă doriţi să fiţi informat despre aceste evenimente, vă rugăm să ne transmiteţi adresa dumneavoastră de email la contact@restaurantgraf.ro.

  Vă aşteptăm cu drag!

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 555 Creează un Cont Business
  pentru Restaurant Graf
  Arrow-right