• 299

  Dream Studio
  0 recenzii

 • Realizam filmari la nunti de multi ani si tot timpul am fost intr-o continua schimbare. Am incercat sa punem accent pe lucrurile cele mai importante si sa eliminam cliseele. Ne plac cadrele in miscare si montajul dinamic. Incercam prin orice mijloace sa facem privitorul sa se simta transpus in filmul nuntii.

  Utilizam minim 2 camere video pentru surprinde imaginile si folosim diverse sisteme de stabilizare. Avem experienta de peste 6 ani cu sisteme de tip steadicam. Acest lucru ne ajuta sa surprindem lumea cu imagini video in miscare.

  Punem mare accent si pe partea audio. Folosim echipamente pentru a inregistra sunetul separat de camera video. Pentru ca totul sa decurga bine e nevoie de o comunicare buna cu mirii. Trebuie sa fim bine informati, sa stim toate detaliile pentru a fi pregatiti pentru orice situatie.

  La fel de importat este si montajul video impreuna cu alegerea coloanei sonore. Dorim ca fiecare set de imagini sa fie pus in evidenta. Suntem atenti la toate detaliile montajului si punem mult suflet. In final urmarim sa realizam materiale cu gust la care sa te uiti cu drag si peste cativa ani motiv pentru care incercam sa nu ne lasam prada cliseelor momentului.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 299 Creează un Cont Business
  pentru Dream Studio
  Arrow-right