• 940

  Mondiva
  0 recenzii

 • Cosmetica a fost inventata pentru a oferi femeilor ocazia sa isi evedentieze frumusetea si sa o pastreze cat mai multi ani. Cele mai bune cosmetice ofera o ingrijire a tenului pentru a te ajuta sa fii tanara cat mai mult. Meriti calitate! Din vechi timpuri a aparut dorinta de a te rasfata si de a te ajuta sa fii in permanenta frumoasa, pe tine, femeia activa, preocupata in egala masura de viata de familie si de cea sociala, dar si de modul in care arati.
  Si asta doar pentru ca stii, ca respectul fata de tine si fata de ceialalti se traduce si in modul in care te prezinti in fata semenilor tai, din primul moment in care iesi pe usa, dimineata.
  Am venit in inampinarea acestor probleme pentru ca stim ca nu ai mult timp liber asa ca am reunit sub acelasi acoperis o echipa de profesionisti, care sa iti ghiceasca gandurile si sa iti satisfaca cele mai exigente dorinte, totodata ne-am gandit ca vei dori ca, din cand in cand, sa evadezi intr-o oaza de liniste, in care sa fii in centrul atentiei si sa petreci cateva ore la sfarsitul carora sa fii mai stralucitoare ca oricand. Iti punem la dispozitie serviciile noastre intr-un spatiu generos, modern si aerisit, presarat cu elemente feng shui care sa te ajute sa te detasezi de cotidian si sa te simti in largul tau, iar in final cei din jurul tau sa te admire pentru farmecul tau.
  A fi frumoasa presupune o ingrijire completa si corecta, iar igiena corporala constituie punctul de plecare in acest demers indispensabil pentru femeile preocupate de aspectul fizic. Standardele de frumusete par a impune ritualuri din ce in ce mai amanuntite si mai frecvente, de aceea estetica moderna si industria cosmetica iti pun la dispozitie posibilitatea de a opta pentru epilarea definitiva, cu dublu scop: terapie si infrumusetare. Indepartarea parului nedorit printr-un procedeu care sa ofere rezultate pentru o perioada cat mai indelungata a reprezentat un deziderat inca de la inceputurile fascintatiei pentru cosmetizarea corpului uman.
  Se stie ca un par frumos si sanatos atrage privirile, fiind una dintre cele mai redutabile arme de seductie ale unei femei. De aceea, iti vom face parul sa straluceasca in orice clipa a vietii tale, ajutandu-te sa alegi tunsoarea, culoarea sau coafura potrivita pentru fiecarui moment: iesire in oras, nunta, petrecere, prima zi de lucru la noul job, vacanta, dar si pentru a sta acasa langa familie. Toate acestea cu ajutorul produselor profesionale cu care lucram, produse furnizate de partenerii nostri. Cate dintre noi nu si-ar dori ca macar o data pe saptamana sa mearga la un centru de infrumusetare pentru a-si face un tratament cosmetic si pentru a se destinde de stresul acumulat in timpul saptamanii? Din pacate, foarte putine isi permit un asemenea "lux". Noi va vom ajuta sa fiti frumoase si feminine la orice varsta!

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 940 Creează un Cont Business
  pentru Mondiva
  Arrow-right