• 293

  Neptun Caffe
  0 recenzii

 • Neptun caffe se deosebeste prin stilul ei unic, design armonios al liniilor, cromatica rafinata care te va convinge ca este cel mai bun loc pentru o evadare in cotidian.

  Decorul si mediul elegant, cu muzica de buna calitate, si o mare varietate de bauturi si gustari, te fac sa te simti in largul tau. Cafeneaua este aranjata elegant, aerul general fiind unul distins, iar atmosfera relaxanta.

  Neptun caffe e conceputa ca si un lounge urban.Interiorul locatiei ofera multiple spatii de relaxare, in care poti sta de vorba cu prietenii, pe canapelele comode si primitoare, cu un design minimalist.

  Pentru un pranz de afaceri sau o bine meritata pauza de masa , oferim un meniu de preparate ale bucatariei italiene in care gasim o paleta larga de bruschette, salate,panini si toast-uri.Toate pregatite de personal instruit si specializat.
  Interiorul cafenelei este climatizat,posedand totodata o conexiune wireless pentru cei care doresc sa fie conectati online la business-ul lor.

  Lasa-te sedus de spatiul care imbina eleganta unui loc de intalnire a oamenilor de afaceri, cu amosfera calda si romantica a timpului liber petrecut alaturi de prieteni sau persoana iubita.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 293 Creează un Cont Business
  pentru Neptun Caffe
  Arrow-right