• 396

  Asociatia Piticot
  0 recenzii

 • Asociatia "PITICOT" cum ne place sa ne spunem sau Institutul Roman pentru Ajutorarea Copiilor Aflati in Dificultate cu denumirea completa - a luat nastere din initiativa unui grup de oameni cu suflet mare.
  Avem sediul in Oradea, dar proiectele noastre se extind in toata tara.
  Prin activitatile noastre ne propunem sa ajutam copiii cu probleme medicale grave, fara sprijin material, financiar sau moral!
  Asociatia Institutul Roman pentru Ajutorarea Copiilor Aflati In Dificultate “Piticot”, este persoana juridica de drept privat, fara scop lucrativ, non- profit, care isi canalizeaza toate fortele in vederea sprijinirii copiilor aflati in dificultate!
  Scopul "PITICOT" il reprezinta acordarea de ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si orice copil aflat la nevoie, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale si spirituale.

  Obiectivele "PITICOT" vizeaza
  -Promovarea proiectelor si programelor care contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea practicilor din domeniul social;
  -Efectuarea de donatii in bani sau in natura pentru promovarea obiectivelor Asociatiei;
  -Promovarea scopului "PITICOT" prin mass-media, TV, toate formele de marketing posibile atat directe cat si indirecte;
  -Organizarea de evenimente caritabile, spectacole, dineuri etc.
  -Dobandirea, detinerea de orice proprietate imobiliara, vinderea, administrarea, inchirierea, ipotecarea, construirea, modificarea de cladiri sau ateliere, sa le foloseasca in orice alt fel, in scopul realizarii obiectivului Asociatiei;
  -Desfasurarea de campanii publicitare de promovare a diverselor probleme ale copiilor, sanatate, handicap, saracie, si strangerea de fonduri pentru activitatea Asociatiei.

  Am invatat din practica ca trebuie sa te zbati pentru a reusi, insa in voluntariat este de sute de ori mai greu pentru ca te zbati de fapt pentru aproapele tau.
  Consideram ca astfel se vede daruirea, intelegerea si dorinta de reusita a oamenilor, prin ajutarea aproapelui si sustinerea de orice fel a acestuia in vederea dezvoltarii normale.
  Avem toata increderea in decizia dumneavoastra si ceea ce ne motiveaza cel mai tare este: suferinta copiilor din cadrul Asociatiei "PITICOT" si nu numai, copii aflati in ingrijirea membrilor familiei, copii cu dizabilitati ... care reusesc sa zambeasca printre siruri de lacrimi, dorim sa ii vedem sanatosi, vrem cu orice pret sa le putem oferi o SANSA, o noua viata, sanatoasa si fericita alaturi de familiile lor.
  Suntem constienti ca Dumnezeu i-a lasat special bolnavi si in suferinta, le-a dat o viata grea pentru a ne trezi noua sufletul incurcat in grijile zilnice, i-a lasat pe ei bolnavi pentru a aprecia noi sanatatea...
  Dorim din toata inima sa ii ajutam, sa le dam o sansa, o viata noua ... o farama de speranta.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie