• 391

  Sweet Mocca
  0 recenzii

 • Inca de la infiintare Cofetaria Mocca isi respecta clientii sai prin oferta diversificata de produse de cofetaride preparate din materii prime naturale, avand o experienta de 20 de ani in fabricarea si comercializarea produselor de cofetarie. Cladirea unde s-a mutat Cofetaria Mocca a fost construit in urma cu 5 ani si a fost dotata cu utilaje performante, respectand normele HACCP. In laboratorul nostru folosim doar ingrediente de buna calitate respectand retetele traditionale ale adevaratilor maiestrii cofetari.

  Echipa noastra condusa de o coordonatoare tanara este formata din cofetari calificati care prin creativitatea si intuitivitatea sa poate satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

  Pe langa produsele de cofetarie cunoscute oferim pe mesele clientilor nostri prajituri de casa, diverse sortimente, de gusturi alese, dorind cu aceasta sa readucem sentimentul de caldura si dragoste din vremurile copilariei cand bunica pregatea desertul pentru masa de duminica.

  La comanda Dumneavoastra, executam diferite torturi pentru nunti, botezuri, aniversari sau diferite ocazii, evenimente (torturi cu betisoare de ciocolata alba sau neagra, torturi martipan, torturi ornate cu fulgi de ciocolata, sau frisca...). Realizam vafe comestibile personalizate cu fotografie, sau cu imagini din basme, si realizam si torturi surpriza. La toate comenzile se respecta doleanta si propunerea Dumneavoastra.

  La comenzi mai mari asiguram transportul cu masini frigorifice la locatia solicitata de clientul nostru.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 391 Creează un Cont Business
  pentru Sweet Mocca
  Arrow-right