• 394

  Bunexim
  0 recenzii

 • Bunexim este un business de familie cu capital integral românesc, care are ca principal obiectiv de

  activitate producerea si comercializarea unei largi game de produse de cofetarie, patiserie si brutarie.
  Un rol important în istoria Bunexim l-a avut bunicul nostru. Datorită spiritului său întreprinzător acesta a reusit de-a lungul anilor sa devină cel mai important furnizor din vestul țării. Brutăria lăsată moștenire de bunicul nostru este un loc încarcat de tradiție și istorie. Metodele tradiționale de fabricare a pâinii au propria poveste bazată pe o rețetă originală.
  În anii '90, ne-am extins domeniul de activitate deschizand o sectie noua de cofetarie, patiserie și un supermarket.
  Produsele Bunexim sunt de calitate superioară, având la bază rețete tradiționale, ingrediente sănătoase și mai ales experiența dăruită de fiecare maestru cofetar, patiser și brutar. Aceste produse sunt realizate ținând cont de prevederile Standardelor de Management al calității precum ISO 9001:2008, respectiv SR EN ISO 22000:2005.
  În ultimii ani, ne-am deschis rețeaua proprie de magazine în Oradea, și ne-am extins prezența și pe piețele externe, produsele noastre fiind comercializate în tari precum Italia, Spania, Franţa, Austria si Belgia.
  Bunexim este onorată sa raspundă oricarei solicitări din partea dumneavoastra referitoare la produsele de cofetarie, patiserie și brutarie, atît ca și client și nu în ultimul rând ca și colaborator.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 394 Creează un Cont Business
  pentru Bunexim
  Arrow-right