• 298

  Long Play Foto & Video
  1 recenzie

 • Long Play Production

  s-a nascut din pasiunea pentru imagini si este lider in Oradea pe segmentul multimedia.
  Fondat de fosti angajati din PROTV, Antena 1, colaboratori TVO si TVR din Oradea, Long Play Production activeaza exclusiv in domeniul filmarilor si a fotografiilor din 1994. Serviciile noastre sunt destinate atat firmelor cat si persoanelor fizice.

  Ne adresam nu doar clientilor din Oradea.
  Ne mandrim cu filme de prezentare, spoturi TV si radio realizate clientilor din Romania: Bucuresti, Galati, Iasi dar si din spatiul vest-european al UE precum: Olanda, Germania, Italia. Majoritatea acestor materiale au fost difuzate atat de televiziunile locale cat si de cele nationale. referinte filmari
  De-a lungul timpului clientii nostrii au devenit permanenti. Acest lucru spune mult despre calitatea muncii noastre.

  Calitate la preturi de bun simt
  Preturile practicate sunt calculate luand in considerare experienta de 15 ani in acest domeniu, valoarea aparaturii foto, tehnicii de filmare si editare pe care le folosim. Ca sa va convingeti de corectitudinea raportului calitate / pret, va sugeram sa faceti o simpla comparatie intre serviciile noastre si cele similare oferite de altii. Diferentele o sa vorbeasca de la sine fie vorba de fotografii de nunta, fotografii de studio, filmari sau editare video.

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  List_default
  Melinda Borza
  2 Septembrie 2016
  5


 • 298 Creează un Cont Business
  pentru Long Play Foto & Video
  Arrow-right