• 910

  Iasmed
  0 recenzii

 • Aveti dureri de spate, coloana, membre (luxatii, entorse, intinderi musculare) sau sunteti obositi dupa o zi de lucru, SC IASMED RO SRL va asteapta intr-o atmosfera relaxanta, placuta si totodata sub supravegherea competenta a medicilor de specialitate .

  Practicati sporturi de performanta si aveti nevoie de fizioterapie, noi va suntem alaturi de tot ce tine de recuperare medicala.

  Cabinetul nostru va sta la dispozitie cu aparatura de inalta clasa cu un rezultat eficient . Cu masaj professional, terapeutic, relaxant si armonios si nu in ultimul rand kinetoterapia care este executata cu multa atentie si precizie in timpul necesar al tratamentului.

  Aparatele de fizioterapie fac parte din gama BTL.Cu ajutorul acestor aparate se poate folosi toata gama de curenti electrici cat si procedurile de laser , ultrasunet, magnetoterapie.Ele sunt folosite atat pentru preventive cat si pentru tratament cum ar fi: hernie de disc, lombosciatica, discopatie lombara, spondiloza cervicala , gonaltroza, coxaltroza , scolioza, dureri de spate, entorse, pinteni calcaneeni, luxatii, contracturi musculare etc.

  Fizioterapia este practica medicala care, prin intermediul unui ansamblu de terapii fizice folosite atat pentru preventie cat si pentru tratament , dezvolta , intretine si recupereaza capacitatile functionale si motrice individuale.

  Unele proceduri de fizioterapie sunt contraindicate la persoanele cu tumori, pacemaker, tije, suruburi, proteze metalice etc.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 910 Creează un Cont Business
  pentru Iasmed
  Arrow-right