• 872

  Spitalul Clinic Pelican (privat)
  0 recenzii

 • Spitalul Pelican este cel mai mare spital privat din tara din punct de vedere al numarului de internari, spitalul are 130 de paturi impartite in saloane de 1 sau 2 paturi.Spitalul Pelican are o suprafata de peste 4.000 mp, distribuiti pe 4 nivele. Fiind un spital privat, siguranta si confortul pacientilor a fost pus pe primul loc, toate paturile fiind reglabile electric, saloanele fiind prevazute cu televizoare, prize rapide de oxigen si vacuum, sistem de alarmare a asistentei, monitor de functii vitale si sisteme de administrare a medicatiei intravenoase cu autocontrol.

  Blocul operator are in prezent 8 sali de operatie; dotarea tehnica exceptionala, precum si sistemele inovatoare de control a sterilizarii si integritatii aerului din salile de operatie (climatizare automata cu flux laminar), a sterilizarii instrumentarului chirurgical (sterilizare cu formaldehida), instalatie de apa sterila, sunt doar cateva dintre atuurile spitalului Pelican. Tehnicile operatorii minim invazive, dublate de tehnica medicala extrem de performanta si unica in zona (de ex. litotriptor extracorporeal, unitate de electrochirurgie de inalta performanta cu Ligasure, unitate de ablatie cu radiofrecventa, sisteme videoendoscopice de inalta calitate) scurteaza durata de spitalizare si recuperare a pacientilor internati. Specialitatile chirurgicale abordate cu succes (aprox. 450 de interventii/luna) sunt urmatoarele: ortopedie, urologie, chirurgie generala, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, ORL, neurochirurgie. Pe langa specialitatile chirurgicale, pacientii pot beneficia de tratamente si internari si pentru urmatoarele specialitati medicale: gastroenterologie, cardiologie, medicina interna, neurologie, diabetologie, dermatologie.

  Spitalul Pelican este acreditat de MSP ca si spital clinic si are contract de prestari servicii pentru spitalizare cu CJASSBH.

  Spitalul beneficiaza de o sala de curs moderna dotata cu LCD, negatoscop, laptop, videoproiector, acces internet.

  Policlinicile Pelican totalizeaza peste 1.500 mp distribuiti in peste 40 de cabinete medicale; medicii colaboratori sau angajati, in numar de peste 200, asigura consultatii medicale, tratamente si investigatii de luni pana vineri de la 8 la 20, sambata de la 8 la 12. Specialitatile medicale sunt urmatoarele: ortopedie, oftalmologie, urologie, ORL, ginecologie, chirurgie generala, pneumologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, endocrinologie, alergologie, neurologie, medicina muncii, diabetologie, medicina de familie, ecografie, neurochirurgie, medicina generala, psihiatrie, oncologie, medicina interna, stomatologie. Policlinicile Pelican au incheiate contracte de prestari servicii pentru toate tipurile de consultatii cu CJASSBH.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 872 Creează un Cont Business
  pentru Spitalul Clinic Pelican (privat)
  Arrow-right