• 858

  Lactobar Retro-Bistro
  0 recenzii

 • Lactobar Retro Bistro şi-a deschis porţile pentru public în 2011 ca şi un fast-food inedit, care vă poartă înapoi în timp într-o ambianţă retro. La intrare veţi fi întâmpinaţi de singura Dacie decapotabilă din oraş după care veţi începe o călătorie în timp printre amintirile anilor ’70- ’80 atârnate pe pereţi.
  Restaurantul vă aşteaptă cu un meniu variat, cu preparate tip fast-food, de la reţete tradiţionale româneşti (lactate servite în borcanele originale ale anilor ’80, salată de vinete etc) la produse cu specific American ( diferite specialităţi de hamburger şi sandwich) fie că este vorba de mic dejun, prânz sau cină. Deserturile casei vor completa o masă perfectă.

  Terasa Lactobar Retro Bistro reprezintă un punct efervescent pe pietonala oraşului, unde doritorii pot savura preparatele noastre împreună cu o limonadă răcoritoare, o halbă rece de bere sau cu ceva cu adevărat special: cocktailurile de bere cu diferite arome.

  Datorită locaţiei avantajoase, al decorului inedit, al meniului variat şi calităţii serviciilor, localul a devenit rapid un loc îndrăgit pentru localnici şi un punct important de reper pentru turişti.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 858 Creează un Cont Business
  pentru Lactobar Retro-Bistro
  Arrow-right