• 557

  Pizza e Vino
  0 recenzii

 • La Restaurantul Pizza e Vino, atât gustul desăvârșit al preparatelor culinare pregătite după tradiția italiană, cât și amabilitatea și buna dispoziție cu care vă întâmpină personalul, întregesc vestita noastră ospitalitate de cinci ani de zile.

  Din acest sezon, Restaurantul Pizza e Vino vă pune la dispoziție doi bucătari șefi italieni, care vă vor deschide noi orizonturi culinare din bucătăria italiană. Veți putea încerca mâncăruri gustoase, pline de savoare, preparate după rețete tradiționale, numai din ingrediente proaspete atent selecționate. Totodată, vă așteptăm cu un nou staff de ospătari, tineri, amabili, respectuoși, cu o deosebită atenție pentru servirea dumneavoastră.

  Vă invităm să ne treceți pragul, zilnic între orele 11:00 – 23:00 și să simțiți atmosfera unică creată de noul nostru design plin de rafinament și eleganță. Restaurantul este special amenajat pentru a vă oferi o experiență deosebită atunci când serviți o masă copioasă, asociată cu o băutură potrivită. Vă punem la dispoziție o gamă variată de vinuri roșii, albe, băuturi spirtoase, șampanie, vinuri frizzante, dar și bere și băuturi răcoritoare. Bucătari noștri vă vor răsfăța cu o varietate de meniuri rapide și de calitate, preparate numai din produse importate din Italia.

  Vă stăm la dispoziție pentru orice ocazie, fie că e vorba de o întâlnire cu prietenii, o masă în familie, sau un prânz de afaceri.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 557 Creează un Cont Business
  pentru Pizza e Vino
  Arrow-right