• 901

  Eurorad
  0 recenzii

 • Prezentare generala:
  Pentru pacientii asigurati
  Conceptul care se afla la baza companiei Eurorad ofera un exemplu de reusita al Parteneriatului-Public-Privat. Prin urmare, Eurorad investeste, opereaza si conduce Centrul de Diagnostic si Imagistica iar asigurarile de Sanatate publice si spitalele publice platesc serviciile.
  Centrele de diagnostic care apartin societatii comerciale, sunt pe deplin integrate în sistemul de îngrijire medicala, bazandu-se pe contracte încheiate în mod direct cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cu marile Spitale judetene, fiind sprijinite de catre Ministerul Sanatatii.
  Directorul medical al Centrului de Referinta de Diagnostic Imagistic este Prof. Dr. Buruian Mircea, Profesor universitar, medic primar radiolog cu competenta in Imagistica prin Rezonanta Magnetica si Computer Tomograf.
  Pe baza conceptului care sta la baza companiei noastre, serviciile oferite de noi se adreseaza pacientilor asigurati prin baza contractelor pe care centrul le are cu diferite Case de Asigurari de sanatate (C.J.A.S. Bihor ; C.J.A.S. Satu-Mare, C.A.S. O.P.S.N.A.J.) si cu diferite spitale din judet.
  Pentru pacientii in sistem privat
  Totodata de investigatiile oferite de centrul nostru pot beneficia si pacientii care se adreseaza in regim privat si pacientii care detin asigurari de sanatate private la firmele de asigurari: S.C. ASTRA ASIGURARI UNIQA, S.C. OMNIASIG ASIGURARI DE VIATA S.A. cu care compania noastra are contracte de colaborare.
  Din dorinta de a extinde gama serviciilor medicale oferite pacientilor nostrii, Centrul Medical Eurorad, va pune la dispozitie cabinete medicale dotate la cele mai inalte standarde, unde medici specialisti va ofera consultatii si tratament in urmatoarele specialitati: cardiologie, medicina interna, laborator.
  Servicii:
  Serviciile medicale de radiologie si imagistica cuprind:
  ecografie generala
  ecografii la nivelul diferitelor organe
  examinari radiologice ale diferitelor parti ale organismului
  mamografie
  osteodensitometrie
  examinari prin Computer Tomograf si Rezonanta Magnetica Nucleara la nivelul diferitelor parti ale corpului
  Servicii medicale de specialitate cuprind:
  consultatii de specialitate in diferite domenii (cardiologie, neurologie, dermatologie, endocrinologie, oncologie, medicina interna, gastroenterologie, medicina muncii)
  indicarea de catre medicul specialist a tratamentului adecvat si control.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 901 Creează un Cont Business
  pentru Eurorad
  Arrow-right