• 225

  Master Oradea
  0 recenzii

 • Noul Master a trecut printr-un proces de complex de renovare, dorindu-se a fi original, accesibil, elegant, modern şi incitant.

  Master, aşa cum a fost el cunoscut încă de la înfiinţare, a devenit, din decembrie 2013 Noul Master, schimbarea aratand că unitatea reprezintă conceptul de produs complet, activitatea fiid preluata de o noua conducere care a incercat sa o aduca la un standard cat mai inalt. Noul brand semnifică servicii de calitate, dar accesibile, o atmosferă moderna, elegantă, dar caldă şi prietenoasă, în acelaşi timp.

  Deschis tot timpul anului, Master pune la dispozitia dumneavoastra o echipa tanara si dinamica, cu o atitudine pozitiva dedicata nevoilor dumneavoastra, ce va sta la dispozitie 24/24 ore cu urmatoarele servicii: Restaurant Master, Sala de evenimente si conferinte, Master bar non-stop, Master Meniul Zilei.

  Va asteptam oricand sa fiti unul dintre oaspetii nostri si vom face tot posibilul sa va indeplinim toate asteptarile. Restaurantul va ofera o selecţie de servicii si facilitati imbinand atat stilul modern cu cel de leisure, pe care le veti gasi detaliate in urmatoarele sectiuni.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 225 Creează un Cont Business
  pentru Master Oradea
  Arrow-right