• 124

  Heat Club Oradea
  0 recenzii

 • Heat Club s-a deschis în 20 decembrie 2000, pe vremea când în România existau foarte puţine cluburi, iar conceptul era abia la început. Curentul vestic al muzicii house şi club, care se resimţea din ce în ce mai tare în Oradea, a impus trecerea la un nou tip de entertainment, dedicat unei anumite categorii de public, care asculta cu precădere, această muzică.

  Heat Club s-a născut din dorinţa de a da vieţii de noapte din Oradea şansa de a "respira" un aer occidental şi orădenilor meritul de a se distra într-un adevărat club. Implementarea unor sisteme de sunet şi lumina performante, concomitent cu utilizarea proiectoarelor video, au transformat clubul într-un loc unde petrecerea este la ea acasă. DJ-ii rezidenţi şi animatoarele apetisante dau un plus de savoare noptilor petrecute aici.

  Capacitatea este de 800 de persoane, are 3 baruri, 350 de locuri la mese şi bar. Sunetul este Dynacord Cobra Outline, iar sistemul de lumini este format din 8 moving heads, 8 scannere, 2 stroboscoape de 2500 wati şi 2 lasere color.

  La pupitru se găsesc 2 Pioneer CDJ1000 MKII, 2 pick-up-uri Technics MKII, un mixer Allen & Heath xone 92 şi un Pioneer EFX500. Un club axat numai pe muzica de club, cu invitaţi DJ-i autohtoni şi străini dintre care amintim : Pagal, Rosario, Optick, Raresh, Rhadoo, Raoul, Pedro, Livio etc., iar straini: Desyn Masiello, Lemon 8, Tom Stephan, Jimmy van M, Kasey Taylor, Moshic, Chris Fortier, Tommyboy, Sterbinszky etc.

  Cei 2 dj rezidenti ai clubului sunt Dj Aty sambata seara iar vinerea si sambata noaptea la After Hour Johnny VanDhal .
  Clubul este echipat cu 8 moving heads, 8 scannere, 2 stroboscoape de 2500 wati , 2 aparate de fum şi 2 lasere color iar in prima si ultima sala se gasesc 2 panouri imense de cate 9 plasme pe care in timpul nopti sunt mixate animatii si efecte , toate acestea sunt controlate de Vj Shorty’wTF rezident al clubului.

  Club Heat Oradea a ocupat locul 30 in topul celor mai tari cluburi din tara la premiile Nights.ro de la inceputul acestui an.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 124 Creează un Cont Business
  pentru Heat Club Oradea
  Arrow-right