• 011

  Osvadent-Dental & Implant Center: Dr....
  0 recenzii

 • Avand o experienta de peste 14 ani in domeniul stomatologic, Osvadent - Dental & Implant Center va asteapta intr-un ambient placut si cu oferte de nerefuzat! Obiectivul ehipei noastre de medici stomatologi este acela de a va garanta zambetul si calitatea lucrarilor efectuate.
  Osvadent - Dental & Implant Center utilizeaza atat materiale de cea mai buna calitate omologate international, cat si aparatura de ultima generatie. Sterilizarea se realizeaza intr-un spatiu special destinat folosind sterilizarea rapida, spalarea instrumentelor si apoi sigilarea si sterilizarea lor la autoclav.
  Nu vrem sa va tratam cu orice pret sau oricum, vrem sa va oferim tot ce este mai bun pentru sanatatea dumneavoastra si cele mai bune planuri de tratament, la pretul corect. Incercam sa salvam fiecare dinte ca si cum ar fi al nostru, gandim totul ca si peste 15 ani sa fiti tot pacientii nostri, multumiti ca si acum. Din aceasta cauza multi dintre pacientii nostri ne devin apropiati si ne recomanda de cate ori au ocazia.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 011 Creează un Cont Business
  pentru Osvadent-Dental & Implant Center: Dr.Diana Osvat
  Arrow-right