• 840

  Adventure Camps în Suncuiuș și Bratca
  0 recenzii

 • In judetul Bihor organizam Adventure Camps in localitatile Suncuius si Bratca.
  Suncuius este o locatie situata in Ardeal, pe valea Crisului Repede, foarte des utilizata de noi deoarece natura pare sa fi modelat acest loc in mod special pentru a-i ajuta pe cei mici si mari sa deprinda tainele activitatilor montane.
  Strabatand muntii nu prea inalti ai masivului Padurea Craiului, Crisul Repede a sculptat un defileu ai carui pereti ne imbie la escalada. Apele sale, nici prea line, dar nici prea repezi sunt numai bune pentru a ne incumeta sa urcam pentru prima data in caiac, dar si pentru o balaceala strasnica. In padurile de pe mal se intrezaresc poteci care ne poarta in drumetii usoare, dar pline de farmec, poteci ce de multe ori ne duc spre intrarile racoroase ale pesterilor, unele usor accesibile ca Pestera Ungurul Mare sau Pestera de la Izvor si altele perfecte pentru initierea in tainele speologiei, cum ar fi Pestera Batranului, Pestera Izbandis sau Pestera Moanei.
  Localitatea Bratca: situata in partea de sud-vest a localitatii Bratca, pe versantul de sud-est al platoului carstic Damis, Pensiunea Hanu Bratcutei va ofera confort intr-un veritabil stil rustic. Este locul ideal pentru a petrece vacantele intr-o atmosfera autentic romaneasca. Totul in acest loc a fost creat astfel incat sa va bucurati de cele mai bune facilitati de cazare, masa si agrement, intr-un mod original, savurand mancaruri traditionale romanesti la marginea padurii de foioase. Va puteti bucura de toate acestea in timp ce admirati panorama Vaii Bratcutei, ce se indreapta cu repeziciune spre varsarea in Crisul Repede.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 840 Creează un Cont Business
  pentru Adventure Camps în Suncuiuș și Bratca
  Arrow-right