• 617

  Fundația Est Europa
  0 recenzii

 • În cadrul fundației funcționează un centru de zi cu 3 programe sociale. Acestea sunt:
  Grădinița cu program normal „Lumina”, programul de teme ”After-school” și programul de educație informală a mamelor, care au copii sub 3 ani „Mama și copilul”.

  Grădinița „Lumina” este formată dintr-o grupă mixtă cu capacitatea de 16 locuri. Grădinița este în totalitate gratuită, nu se percepe nici o taxă, iar rechizitele și baza materială sunt asigurate de fundație. Copiii beneficiază de o masă caldă gratuită și ocazional de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și diverse cadouri de sărbători.
  În cadrul programului ,,After-School facem temele și lecțiile pentru școală pentru un număr de 23 de copii care merg la diferite școli din Oradea. Acești copii au nevoie de sprijin deoarece părinții nu ii pot ajuta pentru că nu știu să scrie și să citească sau nu se pricep să le acorde ajutorul necesar. Școlarii beneficiază de o masă caldă.
  În cadrul programului „Mama și copilul” avem un număr de 6 mame și 7 copii. Desfășurăm împreună cu mamele diferite activități educative și recreative pentru mamă și copil. La fiecare întâlnire săptămânală mamele împreună cu copiii sub 3 ani beneficiază de o masă caldă.

  Beneficiarii acestui centru sunt copiii proveniți din familii defavorizate, din familii în care unul dintre părinți sau ambii provin din casele de copii sau familii de romi.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie